Optimaliseer conversies voor meer rendement

Conversie optimalisatie wordt vaak vergeten, maar kan sterk bijdragen in een verbetering van de online marketing strategie. Conversies zijn simpel gezegd, alle waardevolle acties die op uw website gedaan kunnen worden. Dit kan een offerte aanvraag zijn, een klik om uw bedrijf te bellen of de aankoop van een product.

Conversies hebben het doel om inkomsten te genereren. Het is belangrijk dat conversies gemakkelijk voltooid kunnen worden en daarnaast ook duidelijk meetbaar zijn. Het meetbaar maken van conversies is van groot belang voor het berekenen van het rendement op investeren (ROI).

Wij zorgen voor een goed te doormeten website. Zo kunnen acties op de website gemakkelijk gekoppeld worden aan de inzet van online marketing. Dit is nodig voor het budgetbeheer maar kan ook kansen blootleggen voor u als ondernemer. Daarnaast kan het ook inzichtelijk maken op welk moment gebruikers afhaken en ze geen conversie voltooien. Deze punten pakken we op en gaan we verbeteren.

A/B testen


Een mogelijkheid om te analyseren hoe gebruikers reageren op uw website is door middel van A/B testen. Hierbij kan een bepaalde groep mensen een andere versie van uw website getoond worden om te meten of dit effect heeft op het gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een contact button die in plaats van groen, oranje getoond wordt. Het zijn kleine veranderingen die een grote impact kunnen hebben.

Conversiepad


Door middel van web analytics maken we het pad die de klant aflegt inzichtelijk. We analyseren via welke weg de conversies bereikt worden en stemmen hier de online marketing op af. Zo kan het zijn dat er beter social media ingezet kan worden als blijkt dat juist daar de meeste conversies vandaan komen. Misschien haken mensen af in het bestelproces, omdat er teveel handelingen gedaan moeten worden. Door dit in kaart te brengen kunnen zeer waardevolle aanpassingen gedaan worden wat zorgt voor meer omzet.

Wist u dat wij ook binnen onze Fitt All-In-One diensten altijd zorgen voor een complete online marketing inrichting? Zo koppelen wij standaard altijd Google Analytics, Google Adwords, Google Searchconsole en Google Tagmanager. Om een online topconditie te bereiken moet je weten waar je staat en weten waar je heen wilt!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Bekijk onze Fitt All-In-One pakketten of vraag direct advies aan.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
LinkedIn

 

Meer online marketing diensten?