Spreek bezoekers aan met uw beeldadvertenties

Met display advertising kan gemakkelijk een groot publiek bereikt worden of een specifieke doelgroep. Display advertising is in te zetten voor het bereiken van verschillende doelen. Zo kan er gewerkt worden aan het merk (branding), het bereiken van nieuwe bezoekers, of actiematig met het doel leads of verkopen te behalen.

Wat is Display Advertising?


Display advertising is een manier om te adverteren door middel van afbeeldingen en/of video’s. Deze worden vertoond op websites waar de potentiële doelgroep zich bevindt. De boodschap kan volledig afgestemd worden op het apparaat van de gebruiker. Net zoals bij zoekmachine adverteren heeft display advertising steeds meer targeting opties. Dit maakt het gemakkelijker om de boodschap gerichter en passender te bezorgen bij de gebruiker.

Display advertising is de ultieme manier om een boodschap groots of juist heel gericht te verkondigen. Dit mag niet ontbreken binnen uw online marketing strategie.

Brandingcampagnes

Bij brandingcampagnes draait het om het merk. Goed in te zetten bij de lancering van een nieuw product of dienst. Met display advertising kan met de juiste video/banner opmaak gewerkt worden aan storytelling. Het overbrengen van het verhaal achter het merk kan de merkloyaliteit vergroten. Afgerekend op basis van kosten per 1000 vertoningen (CPM) is dit ook voor kleinere ondernemingen een goed in te zetten online marketing instrument.

Conversiegerichte campagnes

Conversiegerichte campagnes hebben een duidelijke call-to-action (CTA). Deze campagnes zijn actiematig ingesteld en hebben als doel het behalen van conversies. Door het creëren van meerdere bannersets kan tevens ingespeeld worden op de buyer journey. Op die manier wordt de boodschap afgestemd op de fase waarin de potentiële klant zich bevindt. Gecombineerd met een slimme retargeting campagne is dit de sleutel tot succes.

Wij zorgen ervoor dat uw display advertentiecampagnes zijn voorzien van een relevante boodschap en getoond worden op het juiste moment. Daarnaast zorgen we voor een compleet te doormeten campagne zodat resultaten duidelijk inzichtelijk gemaakt kunnen worden.

Ook binnen onze Fitt All-In-One diensten kunt u kiezen voor het inzetten van display advertising.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Bekijk onze Fitt All-In-One pakketten of vraag direct advies aan.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
LinkedIn

 

Meer online marketing diensten?