Een complete oplossing voor uw online marketing? Met Fitt All-In-One bieden we de ondernemer online marketing pakketten met uitgebreide mogelijkheden. U weet als ondernemer wat het u maandelijks kost en maakt tevens aanspraak op de voordelen van Fitt All-In-One.

Wij halen voor u het maximale uit uw online activiteiten. Doordat wij altijd standaard uw conversies (aanvragen/verkopen) inzichtelijk maken, weet u ook wat online marketing u oplevert. Zo koppelen wij voor u belangrijke tools als Google Analytics, Google Tagmanager, Google Adwords en Google Searchconsole.

Allereerst brengen we de onderneming in kaart en bespreken met u de doelen die u wenst te bereiken met online marketing. Wij willen u graag een gepast advies geven met betrekking tot de keuze van de verschillende pakketten en in te zetten marketing budget.

Online marketing is echt niet alleen voor de grote jongens. Fitt Marketing wil laten zien dat ook u resultaat kunt boeken en online marketing een belangrijke aanvulling kan zijn binnen uw bedrijfsstrategie.

Binnen Fitt All-In-One kunt u gebruik maken van diensten als zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, retargeting, display advertising en Google shopping. Daarnaast kunt u altijd aanvullende diensten aanvragen en werken wij voor Fitt All-In-One klanten tegen een gereduceerd uurtarief.

Waarom Fitt All-In-One?


  • Online marketing voor een vast & voordelig bedrag per maand
  • Standaard koppeling van belangrijke tools als Google Analytics, Google Tagmanager & Google Searchconsole
  • Extra uren tegen een gereduceerd uurtarief
  • Professioneel beheer & optimalisatie van uw campagnes
  • Heldere rapportages & afgestemd op uw doelen


online marketing pakket

Voor een vast & voordelig bedrag per maand nemen wij uw online marketing uit handen.
Bekijk ons online pakket


starterspakket online marketing

Maak direct een goede start. Met een complete WordPress website en online marketing bent u direct goed vindbaar.
Bekijk ons starterspakket


op maat pakket online marketing

Hiermee geven wij een complete online marketing invulling voor uw onderneming zoals gewenst.
Bekijk ons op maat pakket

Fitt All-In-One is een betaalbare oplossing voor uw online marketing met een complete implementatie van belangrijke tools & een mooi palet aan marketing instrumenten

Facebook
Facebook
Google+
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
LinkedIn