op maat pakketEen complete online marketing strategie voor uw onderneming

Ons op maat pakket gaat een stap verder. Online marketing vanuit een breder perspectief. Met een goede online strategie bepalen we de juiste mix van de in te zetten kanalen/instrumenten voor het bereiken van uw doelstellingen.

We kijken hierbij naar de sales funnel die we in kaart brengen voor het behalen van de doelstellingen. Hoe maken we potentiële klanten warm voor uw product of dienst? Hoe zorgen we ervoor dat zij hun contactgegevens achterlaten? Hoe zorgen we ervoor dat zij overgaan tot een aankoop? En als ze dan eenmaal klant zijn, hoe zorgen we er dan voor dat zij klant blijven? Allemaal vragen die in een online strategie terugkomen.

Meten is weten


Om een topconditie te bereiken moet je weten waar je staat en weten waar je heen wilt. Standaard implementeren we dan ook alle tools die het mogelijk maken om te meten & resultaat inzichtelijk te maken. Zo maken we een koppeling met Google Analytics, Google Tagmanager, Google Adwords en Google Searchconsole. We kunnen dan bijvoorbeeld bijhouden hoeveel aanvragen u ontvangt dankzij de inzet van betaald adverteren. Als u weet wat een aanvraag u waard is, dan weet u ook precies wat het u oplevert! Dankzij onze maandelijkse rapportages krijgt u inzicht in de campagnes en kunt u ons altijd bereiken voor een verhelderende toelichting.

Combineer binnen het op maat pakket


Binnen ons op maat pakket stemmen we online marketing compleet af op uw onderneming. Met de inzet van verschillende online marketing kanalen/instrumenten wordt met een brede aanpak uw doelstellingen nagestreefd. Er wordt inzichtelijk gemaakt hoe potentiële klanten bij u terecht komen, hoe zij zich op uw website gedragen en wanneer er tot een actie wordt overgegaan. Dit monitoren wij en indien nodig stellen wij de inzet per kanaal bij. Op die manier werken we altijd naar een ultieme online marketing mix.

 
 
 

kortingbannerfitt


 

Bepaal je eigen budget


De keuze van het in te zetten budget is afhankelijk van een aantal factoren. De doelstellingen die u heeft vormen de rode draad. Daarnaast spelen de concurrentie, de markt waar u zich in begeeft, doelgroep en de keuze van het kanaal een rol. Wij adviseren u graag bij het bepalen van het maandelijks marketing budget. Natuurlijk kunnen budgetten ook altijd tussentijds bijgesteld worden, zodat ze altijd aansluiting vinden bij uw doelstellingen.

Met ons op maat pakket stemt u online marketing volledig af op uw bedrijfsstrategie.

Waarom Fitt All-In-One?


  • Online marketing voor een vast & voordelig bedrag per maand
  • Standaard koppeling van belangrijke tools als Google Analytics, Google Tagmanager & Google Searchconsole
  • Extra uren tegen een gereduceerd uurtarief
  • Professioneel beheer & optimalisatie van uw campagnes
  • Heldere rapportages & afgestemd op uw doelen

Fitt Marketing adviseert u graag bij het afnemen van haar diensten. Alle pakketten beschikken over de juiste technische implementaties.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

*Al onze pakketten hebben een contractsduur van 1 jaar. Complete website v.a. € 695,-. Prijzen zijn excl. BTW & excl. marketing budget. Eventuele kosten voor de ontwikkeling van video’s/bannersets zijn niet inbegrepen.