Effectief scoren met zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren heeft u de mogelijkheid om in contact te komen met uw potentiële klanten. Het zijn de bekende betaalde advertenties die boven de organische resultaten verschijnen binnen zoekmachines als Google en Bing. Door een constante optimalisatie van uw advertenties zorgt Fitt Marketing voor een optimale inzet van uw marketing budget.

Wat is zoekmachine adverteren?


Zoekmachine adverteren, ook wel SEA staat voor search engine advertising. Een zoekmachine biedt de mogelijkheid om advertentieruimte te kopen. Gebruikers kunnen deze advertenties te zien krijgen wanneer ze ergens naar op zoek zijn. Bij zoekmachines draait alles om relevantie. Het meest waardevolle resultaat zal bovenin de pagina verschijnen.

Het is dus belangrijk de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste gebruiker te tonen. De vele targeting opties binnen zoekmachine adverteren maken dit mogelijk. Afstemmen van een advertentie is alles bepalend voor het succes. Door het verzamelen van data worden optimalisaties doorgevoerd die ervoor zorgen dat advertenties nog beter gaan presteren en alleen de meest waardevolle bezoeker uw website bezoekt.

Hoe mooi is het als iemand zoekt op een product of dienst en de advertentie van uw onderneming verschijnt op de bovenste positie? Grote kans dat u hiermee extra klanten aantrekt!

Targeting & remarketing

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om aanwezig te zijn op het juiste moment. Adverteren doen we niet meer voor de massa maar wordt steeds meer een 1 op 1 manier van communiceren. Zo kunnen advertenties o.a. vertoond worden op verschillende apparaten, tijdstippen en plaatsen. Met deze targeting opties kunnen we gericht de doelgroep bereiken in de fase waar deze zich in bevindt. Door in te spelen op de fases wordt de advertentie nog relevanter.

customer journey zoekmachine adverteren

Is een bezoeker eenmaal op de website geweest dan bestaat er de mogelijkheid deze te volgen. Bevindt een bezoeker zich in de oriëterende fase dan zal hij vaak meerdere websites afgaan alvorens een aankoop/aanvraag te doen. Met remarketing kan de bezoeker nogmaals bereikt worden op het internet met een gepaste advertentie. Er bestaat de mogelijkheid om zelfs een speciaal aanbod te vertonen wat net het zetje kan zijn waardoor de bezoeker alsnog tot een aankoop/aanvraag overgaat. Een uitstekende manier om ‘top of mind’ te blijven. Remarketing kan erg effectief werken. Bij Fitt Marketing weten we dit op de juiste manier in te zetten zonder overmatig vaak advertenties te vertonen aan de gebruiker.

Google Shopping

Heeft u een webshop dan is het ook mogelijk om binnen Google Shopping te adverteren. Dit is een aparte shopervaring binnen Google waarbij u uw producten kunt promoten. Google Shopping wordt steeds populairder. Klanten kunnen in één oogopslag zien of het product aansluit bij hun zoekopdracht.

adverteren met google shopping

Fitt Marketing, voor meer rendement uit uw online campagnes


Met onze kennis en ervaring stemmen we de advertenties af op de gebruiker. Zo zorgen we dat de zoektermen, advertenties en landingspagina’s goed op elkaar aansluiten en inspelen op de zoekvraag van de gebruiker. Ook houden we hierbij rekening met de fase waarin de potentiële klant zich bevindt (customer journey).

Wij blijven werken aan onze kennis en volgen ontwikkelingen op de voet. Iets waar u als klant direct van profiteert en zorgt voor een online topconditie.

Door een gestructureerde optimalisatie van uw campagnes en door uitbreiding van bestaande campagnes gaan we voor maximaal resultaat. Met een transparante communicatie laten we u vervolgens de resultaten zien. Zo creëren we duidelijkheid en houden we u betrokken bij onze werkzaamheden.

Met onze pakketten van Fitt All-In-One maken we zoekmachine adverteren ook toegankelijk voor kleine en/of startende ondernemers. Wij adviseren u over het in te zetten budget, zodat u vooraf duidelijk weet wat de maandelijkse kosten zijn.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?
Bekijk onze Fitt All-In-One pakketten of vraag direct advies aan.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
LinkedIn

 

Meer online marketing diensten?